петък, 1 юни 2012 г.

Въведение

Здравейте приятели !
В желанието си да помогна  и да споделя някои мои знания относно това, как да бъдем естествено здрави реших да пиша в тоя блог. Интернет е много добро място където хората могат да споделят знанията си. Преди години, тия знания ,природни рецепти  и други , се предаваха от уста на уста. Сега  може да се споделят чрез блог, форум и други места в  интернет пространството. Надявам се да бъда полезна с информацията, която ви предоставям чрез публикациите в блога ми. Ще се радвам, ако споделяте и вашето мнение и знания като коментари.

Материалите, съдържащи се в  публикациите в блога ми , целят единствено осигуряване на образователна информация, а не медицински инструкции.
 За всеки един от случаите, читателят трябва да се консултира със съответния специалист и в никакъв случай да не действа на своя глава.
Информацията и мненията са дадени с най-добри намерения от моя страна.
Читателят, който не се консултира с упълномощените медицински лица при предприемането на каквото и да е лечение или при взимането на който и да е продукт, поема всички рискове за щетите и уврежданията, причинени пряко или косвено от информацията в тази тема.

Няма коментари:

Публикуване на коментар