сряда, 12 декември 2012 г.

Рецепта с чесън -панацея


Имам рядко рецепта, която искам да споделя с вас. Тази рецепта от много болести. И дойде при мен съвсем случайно. Моята приятелка и аз бяхме в козметично  изложение.Цял ден сме ходили. Всичко е много интересно. Но се уморихме решихме да се пим чай със сандвичи. Един приятел даде  термос. Седим и  пием. До нас седна жена. Приятелката ми и предложи чай. Жената не  отказа. Завързахме  разговор. Жената ни казва: "Момичета, вие сте толкова млади, защо ви е козметика!" На което ние отговорихме: "Ние сме млади? Да, имаме много болежки!" Преди да кажем какви болежки, тази жена,  ни каза от какво точно боледуваме и ни назова всичките проблеми:ти имаш анемия, а на теб ти е болен панкреаса. Ние направо зяпнахме, "Откъде знаеш?" - "По езика!" И ние просто си стояхме и си ядяхме сандвичите.
   Оказа се, че жената е от Воронеж, народен лечител. Ние започнахме да се консултираме как да се лекуваме. Това, което тя ни каза, е че тя наскоро се завърнала от Китай, където е обсъждала с лекарите своето положение- в Русия са искали да  и премахнат единия бъбрек. Китайците и предписали  сутрин чесън, дотогава, докато тялото и не се възстанови.
   Когато се събудите  на сутринта, в устата в все едно има "помийна яма".
 Накълцайте ситно на скилидка  чесън,  дай му пет минути, за да отлежи, и след това го сложете в устата си  и го  въргаляйте със слюнка в устата, като смучете сока./може и цяла скилидка да смучете ,но трябва да я стискате със зъби от време навреме да си пуска сока/
Слюнката попада в кръвта, прочиства кръвоносните и лифните съдове. Укрепва устата, венците не кървят. Но за да се избегне оток на лигавицата, трябва да се започне с една плочка от скилидка чесън и бавно да се достигне до на цяла скилидка.Смучете 30 минути. Кюспето от чесъна го изплюйте. За да не миришете на чесън трябва да, да си измиете зъбите, да дъвчете зърно кафе, стрък магданоз ...
Лечителката ни напомни думите на Ванга: "Докато има чесън в земята, земята ще живее." Обясни, мнозина вярват, че да се яде  в големи количества  чесън е достатъчно за здравето. Но в по-голямата си част, те правят това, за да възбудят апетита си, тъй като всичко попада  в стомаха. Когато смучеш чесъна ,този сок, заобикаляйки стомаха попада в  кръвта и я почиства.
Тази рецепта не съм виждала никъде другаде. Чесъна има силно действие. Ако сте започнали да го приемате за грипна епидемия, той ще ви предпази от последствията. Който иска да възстанови здравето си, задължително с тази рецепта трябва промени начина си на живот. Откажете се от лоши навици, най-малко от яденето на твърде много храна, а след това тя е ефективна на 100%.
Аз ще кажа, че тази рецепта проверих веднага. Тъй като имах анемия, аз пиех  много добавки с желязо. Така че, аз ги прекратих  и започнах да  смуча чесън сутрин. След месец отидох  да дам кръв за изследване  в експресна лаборатория в Склифосовския Институт. Представете си изненадата ми, когато научих, че хемоглобина ми е 120 единици! А преди той никога не е бил над 86 единици! Затова направих и ултразвуково изследване на бъбреците. Моят пиелонефрит изчезна!
Разказах за тази рецепта на моя приятелка, който живее  на село. Тя имаше през есента и пролетта лаеща кашлица (хроничен бронхит). Моята приятелка  започна да  смуче чесън и да и стана фен на този метод. Защото някак си кашлица, постепенно изчезна. Нейният съпруг е бил с бъбречни камъни. В урината имал кръв.Започнал да смуче чесън  и урината му се избистрила и кожата му се пречистила. Мога да изброявам такива случаи на изцеление. Но  с упорство, следвайки рецепта, хората имат много добри резултати.

Няма коментари:

Публикуване на коментар