вторник, 15 декември 2015 г.

За ваксините

През 1987г.  малкият ми син беше на 2 годинки си растеше здрав  - нямах никакви здравословни проблеми с него. Трябваше, обаче, да го ваксинирам задължително против заушка. Медицинската сестра на района ни, дори дойде да се разправя с мен в къщи и ни заплаши, че щели да ни глобят, ако не ида да ваксинират детето. Отидох. Още същата вечер дететото вдигна висока температура и му се подуха лимфните възли. Дойде лекарка от "Бърза помощ"(защото това се случваше вечерта) прегледа детето и каза ,че имало много такива случаи в Пловдив от некачествената ваксина. И не беше само това -оказа се, че от тая ваксина детето е развило алергия към бактерии и  започна да прави астматични пристъпи. Трябваше всеки ден ден в течение на 3 - 4 години да му давам "Кетотифен" и при всяко негово закашляне да се вцепенявам от страх, че може да направи пак астматичен пристъп... ама тогава не само,че ми разболяха детето, ами и не са ми давали по 300 лева както сега на циганските, уж болни от астма деца. Кой е отговорен за тая некачествена ваксина .... затова сега мразя ваксините и лекарствата  и не вярвам сляпо на доктори и медицински лица .. преценявам си аз - живота си е мой .
Сега излизат лиценеприятни  истини за ваксините и лекарствата изобщо - поне сега човек може да получи информация  и да си решаваш какво да правиш и при кой лекар да идеш и да искаш някаква гаранция за продукта.
 Попаднах на сайт за подробно обяснение -що е ваксина и как действа. Оказва се, че ваксинирането води до вкарване в организма на чужди белтъци и полизахариди, предизвикващи алергична реакция като чужди на организма вещества, които го правят лесно податлив на различни нови микроби и вируси и към които до този момент е бил устойчив. ... Ето защо сина ми  е станал силно алергичен - те са го разболели ...
Ето го и сайта-  vaksini.eu   - четете и си преценявайте сами ... и ако се ваксинирате вие или детето си - искайте гаранция за ваксината, годност, дата на производство и къде е произведена.....преди никой нищо не ни казваше - бяхме като опитни свинчета. ... в прехваления от някои хора социализъм.

Няма коментари:

Публикуване на коментар